Uncategorized

Shoplog, o.a Mediamarkt, Action, H&M & kringloop.

s
Het liefst wil ik vanaf nu mijn pinpas thuis laten zodat ik niets meer kan kopen, maar ik heb geld nodig voor het geval dat. Geen idee wat een noodgeval zou zijn, maar voor school moet ik vaak zelf materiaal kopen tijdens de les. Ik heb besloten geen geld meer uit te geven aan kleding de komende maand, want tja het is al gewoon februari! Deze maand dus weinig kopen, wie weet.. Een shoplog van de maand februari, of niet haha? Kijk mee met mijn aankoopjes van deze afgelopen twee weekjes.

17 thoughts on “Shoplog, o.a Mediamarkt, Action, H&M & kringloop.

  1. Wat een leuk en vrolijk filmpje 😀 Ik vind het echt leuk dat je zo veel leuke dingen vind bij die kringloop van je. Ik vraag me wel af naar welke je gaat, maar volgens mij heb je dat al heel vaak op Twitter gezegd tegen iemand, dus daar zoek ik wel ^^ Ik wil ook leuke ansichtkaartjes van de kringloop voor Postcrossing 😀 Ik vind je kamer er heel leuk uitzien zo.

    Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *