Uncategorized

Shoplog vakantie, Mediamarkt, Action, C&A en meer!

Vorige week ging ik met mijn moeder naar de stad, op zoek naar nieuwe winterkleding. Ik verheugde me op mutsen, sjaals, truien en veel  leuke vesten. Helaas alle collecties vielen tegen, er was zoveel zwart! En dat terwijl ik juist zo van de herfstkleurtjes houd, jammer. Ik heb dus niet veel gekocht, de dingen die ik gekocht heb laat ik vandaag zien in een artikel.
Ik had op Instagram gevraagd of jullie liever een filmpje wouden zien, of een artikel met foto’s van mijn aankoopjes. Het was een beetje gelijk met de antwoorden dus vandaar allebei maar omdat ik op youtube volgers heb die mijn blog niet lezen. 

 Tot het oranje armbandje heb ik nieuw gekocht in Gran Canaria, en nog wel meer maar die zitten al om mijn arm en één ben ik kwijt geraakt.

 Heel veel verschillende soorten panty’s en leggings, voor de winter, zodat ik die ook weer doorkom. Ik heb nog 2 anderen vergeten erbij te leggen, maar in totaal heb ik nu 19 nieuwe panty’s/leggings en nog veel van afgelopen winter/zomer. Ik kan wel eens een artikel schrijven waarin ik panty’s/leggings uittest? Maar ik weet niet of daar belang bij is, eens iets anders dan een potje nagellak reviewen haha.

 Katoengaren, ongeveer rond de €0,70. Action.

 Katoen, stempel, kaartje & tape – Sostrene Grene | notitieboekjes – Action.

 3x neongaren, polyester – Action.

 Schoenen van een winkel bij de Mediamarkt in Groningen (ik weet de naam niet meer haha).

Vest & trui van de C&A – €9,90 & €14,90
Kant – Action | nieuwe accu voor Canon – Mediamarkt.
Eindelijk een nieuwe koptelefoon – Mediamarkt €20,- 
Jack Daniëls shirtje van de markt in Gran Canaria – €7,00 In een outfit van gisteren te zien! 

De prijzen weet ik niet allemaal meer precies, in het filmpje schat ik ongeveer de prijs in, volgende keer toch maar de bonnen goed bewaren.

16 thoughts on “Shoplog vakantie, Mediamarkt, Action, C&A en meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *