Uncategorized

Shoptour Groningen

Eens iets heel anders, een soort shoptour door Groningen. Het leek Jessy en mij leuk om verschillende (niet bekende) winkeltjes in de publiciteit te zetten in de omgeving Groningen. Wat ik eerst wil vermelden is dat ik hiervoor geen opdracht heb gekregen, een verzoek en dat dit geheel mijn (ons) eigen idee en initiatief is. 
Ik zal binnenkort nog meer leuke winkeltjes aan jullie laten zien en misschien inspireer ik jullie dan wel om gezellig naar Groningen te komen shoppen. 
Tijdens de meeting kwamen gingen we naar het superleuke winkeltje; Beadies. Als ik er langs loop en even naar binnen ga, kijk ik bewonderend naar alle mooie kralen die glinsteren en bijna roepen; neem me mee, raak me aan! In deze winkel kun je zelf sieraden ontwerpen zoals jij wilt. Er zijn ook kant en klare sieraden te koop die overigens allemaal uniek zijn. Als je zelf een siraad maakt, weet je zeker dat het bij jou past, dat jij het mooi vind en gaat dragen. 
Toen ik het winkeltje voor het eerst binnenkwam dacht ik echt; wauw. Een winkeltje dat zo leuk is ingericht en zo gezellig eruitziet en zoveel sfeer uitstraalt, nee daar heb ik er nog niet veel van gevonden. Ik ben verliefd op het winkeltje en word erg geïnspireerd door alles wat er staat, ook wil ik later echt zo’n soort huisje en zo’n gezellige sfeer in mijn huis hihi. 


Beadies zit op 3 verschillende plaatsen in Nederland; Amsterdam, Utrecht & Groningen. 
Beadies Groningen
Folkingestraat 18
9711 JW
Misschien leuk om de facebook van Beadies in de gaten te houden voor leuke winacties! 

17 thoughts on “Shoptour Groningen

  1. Ziet er echt super uit, als ik ooit eens in groningen kom weet ik waar ik heen ga :) En wat een prachtige foto's heb je gemaakt trouwens!
    Doet me denken aan een winkeltje hier bij mij in Apeldoorn (het heet simpelweg 'Uniek in Apeldoorn') en daar hebben ze werkelijk ieder onderdeel voor sieraden maken wat je je maar kan bedenken, en verschrikkelijk veel mooie glaskralen etc. Verder nog heel veel leuke cadeaus en dingen met buitenlandse invloeden. Een stuk minder overzichtelijk en netjes dan dit winkeltje van jou haha, maar wel net zo leuk :)

  2. Ja, ik zag het al op Jessy's blog! Superleuk. Ik had al gereageerd dat Beadies me echt leuk leek. Gaan wij daar met onze volgende meeting ook naar binnen? 😉 Je filmpje ziet er veelbelovend uit, ik ben benieuwd naar de andere winkeltjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *