Uncategorized

Shoptour; Kroy Vintage

Wanneer het in je hoofd allemaal zo vanzelfsprekend lijkt, maar de werkelijkheid anders is. Tijdens het fotograferen kijk ik mijn foto’s niet terug, ik ga er vaak vanuit dat ze wel redelijk zijn, en toch als je thuis bent valt het af en toe tegen.

Het leek me leuk om weer winkeltjes in de spotlight te zetten door ze in mijn shoptour door Groningen te laten zien! Ik vind het zelf erg leuk om een nieuwe stad te bezoeken maar zelf blijf ik Groningen de fijnste plaats vinden om te shoppen. Toch wist ik blijkbaar nog niets af van een paar geweldige winkels, o.a een aantal vintage winkels. Ik deel ze graag met jullie, en deze komende tijd laat ik 3x leuke vintage winkeltjes in Groningen zien op mijn blog! En oja, helaas heb ik veel te weinig foto’s geschoten van de prachtige kledingstukken die hier te koop waren, misschien ga ik nog eens terug om meer foto’s te maken. All stars, bontjassen, hoeden en geweldige blazers waren er onder andere te koop, ik ga zeker vaker naar deze vintage winkel. Ik ben helemaal verliefd en het liefst inspireer ik anderen ook om hier heen te gaan want waarschijnlijk vinden velen dit een leuke winkel maar weten ze er gewoon niets vanaf (zoals ik).
Het adres van de winkel is:
Kroy Vintage,Oude kijk’t Jatstraat 35, 9712EB Groningen

11 thoughts on “Shoptour; Kroy Vintage

  1. Het ziet er uit als een heel leuk winkeltje! Nu heb ik zin om te gaan shoppen in Groningen. Mimi :(! Helaas ook niet veel geld meer, but whaaatever. Hihi! Ik begin echt steeds meer van die stad te houden, zeg! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *