Uncategorized

Shoptour; Søstrene Grene

ffff

Af en toe zet ik winkels die ik erg leuk vind, in de picture. Misschien “ontdek” je dan een nieuwe winkel of lijkt het je ineens leuk om in bijvoorbeeld te shoppen in Groningen! Deze week; de winkel; Søstrene Grene.
Ik kan het niet uitspreken en zelfs het typen van de naam is moeilijk. Sinds een half jaar ongeveer zit er een Deens winkeltje in Groningen, dit winkeltje sla ik niet meer over sinds de eerste keer dat ik er ben geweest. De site van deze winkel vind ik erg mooi eruit zien, wat wel erg jammer is, is dat de site nog niet in het Nederlands te bekijken is. 
Deze winkel verkoopt allerlei leuke hebbedingetjes voor erg weinig geld. Regelmatig zien jullie ook dingen van deze winkel voorbij komen in een shoplog en omdat het daar zo goedkoop is koop je altijd meer dan nodig is. 
Søstrene Grene is te vinden op de grote markt in Groningen.
Søstrene Grene
Grote Markt 43-44
9711LW Groningen

17 thoughts on “Shoptour; Søstrene Grene

  1. Wauw dit ziet er echt heel leuk uit, heel veel verschillende producten ook! Als ik ooit nog een keer een dagje naar Groningen ga, ga ik sowieso eerst nog even alle shoptours van je teruglezen, deze twee vind ik tot nu toe allebei erg leuk klinken! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *