Uncategorized

Shoptour Subba

Vandaag in de shoptour door Nijmegen, het winkeltje; Subba. Een winkeltje dat me al wel was opgevallen maar waarvan ik dacht; oh dat is zo’n “LIEF-merk” winkel, met van die kitscherige spulletjes. Toch wou ik binnen kijken en het bleek heel anders te zijn, ook kitscherige spulletjes maar niet wat je dagelijks in elke winkel koopt. Aparte spullen, veel patronen, zoveel keuze!  
Heel veel leuke tapejes, die ik allemaal wel op de foto heb gezet maar uiteindelijk waren het er zoveel dat ik er bijna wel een heel artikel mee kan vullen. Stiekem wou ik ze allemaal wel kopen maar ik had er al zoveel haha. 
De prijs van de meeste spullen is heel normaal, gewoon te doen. Veel inspiratie kreeg ik ervan, ik wou gelijk een paar dingen zelf proberen te maken (al weet ik stiekem wel dat dat niet helemaal gaat lukken haha). Voor iedereen heeft deze winkel wel wat, voor kinderen, voor “tieners/jongeren” en voor volwassenen.
Ik krijg nu echt zin om een eigen huisje te hebben en die ook zo mooi in te richten, en allemaal nieuwe spulletjes te kopen.

Foto’s mede gemaakt door Jessy & Sanne

6 thoughts on “Shoptour Subba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *