Uncategorized

Shoptour; V & Rose

Af en toe zet ik winkels die ik erg leuk vind, in de picture. Misschien “ontdek” je dan een nieuwe winkel of lijkt het je ineens leuk om in bijvoorbeeld te shoppen in Groningen! Deze week; de winkel; V & Rose.


Deze winkel zit nog niet zo lang in Groningen en ik kwam hem per toeval tegen, ik moest even nadenken of ik niet gewoon die winkel altijd voorbij heb gelopen, maar nee dat was niet zo. Omdat het uiterlijk van de winkel ons erg aansprak zijn we naar binnen gegaan, na een tijdje met de eigenaar gepraat te hebben vonden we het allebei interessant om deze winkel in de publiciteit te zetten. Alle sieraden in de winkel zijn uniek en er wordt er maar 1 van gemaakt. Erg tof want zo weet je zeker dat je nooit hetzelfde item hebt als een ander. 

Deze winkel bevindt zich op de Grote markt, 9712HV in Groningen.
Wat vinden jullie van deze winkel? Ik krijg in ieder geval gelijk shopneigingen haha.

27 thoughts on “Shoptour; V & Rose

  1. Nu wil ik binnenkort shoppen in Groningen, yay! Het ziet er echt uit als een leuk & gezellig winkeltje. Ik vind de armbandjes die je hebt gefotografeerd er ook zo leuk uit zien, me likez!

  2. Het is een leuke winkel dat is waar. Maar dat de sieraden uniek zijn is niet waar! Een winkel die al langer bestaat verkoopt sommige artikelen ook! Zit tegenover de a kerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *