Uncategorized

Some days are better than others

Terwijl ik dit artikel schrijf wordt ik afgeleid door de websites om me heen, verschillende blogs en webshops staan in mijn tabbladen open. Gehele outfits gaan in mijn winkelwagentje en uiteindelijk weerhoud mijn bankrekening me van de “afrekenen” knop.

De voorjaarscollectie hangt al weer een tijdje in de winkels en nog even en de zomercollectie hangt er ook al. De winter is nog niet eens begonnen (of nou ja zo voelt het) of de bikini’s moeten weer gepast worden, ik kwam via Esprit leuke bikini’s tegen, maar of ik dat nou weer zo zie zitten, straks in de zon in bikini.. uhu.. Ondertussen slijt de thermolaag uit mijn thermopanty’s en kan ik de echte dunne panty’s bijna weer aan, lastig met school aangezien ik overal aan blijf haken, maar wel een stuk fijner! Ik blijf de herfst en winter het mooist vinden, de dikke truien, sneeuw en schaatsen, van de kou hebben we wat gemerkt, maar sneeuw en ijs heb ik helaas weinig gezien. Dan toch maar hopen op een leuk voorjaar, want hoe schattig is het om de lammetjes weer buiten te zien rennen door het gras en het nog niet eens te hebben over alle mooie bloemen die nu weer komen. Ik haal de zomer langzaam in mijn bol, bloemenkrans op en zelfs mijn zonnebril zit alweer in mijn tas!

 Bloemenkrans – Ebay | rokje – H&M | schoenen – H&M | ketting – Persunmall.com

19 thoughts on “Some days are better than others

  1. Wat een leuke outfit heb je aan! De foto's zien er ook weer prachtig uit. Vooral je bloemenkransje vind ik zo ontzettend schattig. Zelf heb ik ook heel veel zin in de lente, maar het is wel ontzettend jammer dat we ik helemaal geen sneeuw heb gezien dit jaar. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *