Uncategorized

Sometimes the right path, is not the easiest one

Outfit1.1

 Hoewel het lijkt alsof het stil staat op mijn blog, is dat absoluut niet het geval. De dagen zijn ineens omgevlogen en morgen vertrek ik voor 2 maanden naar Mallorca. Nu het ineens zo dichtbij is krijg ik al kriebels, ik ben er serieus nog helemaal niet klaar voor. Ik wil nog heel veel voor mijn blog doen en mijn koffer goed inpakken, maar voor dat eerste heb ik helaas maar weinig tijd. Wel komen er sowieso 4 vaste artikels per week online, dus mijn blog gaat gewoon door. Ook denk ik dat ik heel veel te vertellen heb en ook veel dingen wil delen, dus dat komt helemaal goed. Vandaag een outfit van een tijdje geleden, deze blouse draag ik de laatste tijd erg veel, hij zit ontzettend leuk en met een zwart rokje zonder sieraden vind ik het nog niet saai.

 Bril, hoedje & rokje – H&M | blouse – kringloop | vest & schoenen – NewLook | sokken – Primark

4 thoughts on “Sometimes the right path, is not the easiest one

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *