Uncategorized

Sorry.

Lieve volgers, jullie hebben al vaker gelezen en gehoord dat mijn laptop niet goed meewerkte, hij is nu 3 keer weggeweest en helaas heeft het niets opgeleverd. Hij is weer slecht en ik kan er nu niets mee. Hij zou worden “gerepareerd” terwijl er niets stuk was maar dit is niet gebeurd. Donderdag zou ik hem terug krijgen, weer helemaal goed net als eerst. Maar na een telefoongesprek is eruit gekomen dat het niet gebeurd, ik krijg hem donderdag terug, kapot en kan er niets mee. Ik moet het zelf maar uitzoeken, oke heel fijn zo’n melding omdat hij eerst prima werkte. Ik voel me er erg rot door omdat ik niet het geld zomaar heb om een nieuwe laptop aan te schaffen en dat was ook niet nodig en ik moet er een voor mijn opleiding. Wat nu dus gebeurd is dat ik ongeveer een week? Twee weken? Geen laptop heb. Oh en wat baal ik hiervan omdat ik wil bloggen en ik nu niets meer mee kan krijgen en ook niet eens jullie artikels kan lezen en erop reageren. Eerst was ik van plan om hier geen artikel over te schrijven omdat ik het al zo vaak doe en het lijkt alsof ik een negatief persoon ben na alle rotte artikels. Maar ik wil jullie toch even mee delen dat ik niet expres mijn blog verwaarloos.

En dan is het zo; ga bloggen op een andere laptop of een computer? Ik zit nu op de computer van mijn broer alleen het werkt apart, de kleuren van mijn foto’s is ook anders. Dus ik kan nu artikels schrijven dat wel alleen niet met mijn eigen foto’s. Ik ga proberen om wel eens een artikel te schrijven maar dan helaas met inspiratiefoto’s van o.a weheartit&tumblr. Ik zou graag een ipod willen, en het is beter dat ik die nu aanschaf nu ik geen laptop heb. Dit was dus even een update hoe, wat en waarom ik niet blog.

Ik hoop dat wanneer ik weer kan bloggen, jullie mijn blog weer gaan bezoeken en lezen!

Liefs, Romy

13 thoughts on “Sorry.

 1. Aaaaaaaah wat stom zeg! Stomme winkel van de computer. Kun je niet naar een andere?? Misschien dat die langer kijken en toch kunnen 'maken.' Heb je geen oude computer of willen je ouders niet een béééétje helpen met voorschieten en dat je dan een deel ook zelf betaalt en voor een kleine laptop gaat? En hoezo kun je geen foto's uploaden? Stom zeg :( Maar we weten dat je er niks aan kunt doen. Ik hoop voor jou dat het (snel) opgelost is!!

  Zou jij willen stemmen op mijn zus ROCKSLITA als Look of the Month in de Cosmogirl? Ik zou het echt super vinden, bedankt!! http://www.cosmogirl.nl/lookofthemonth/37317-look-of-the-month-augustus/

 2. Wat vervelend. Mijn vriendin heeft de laatste tijd ook de hele tijd dat haar laptop niks meer doet. Wel vervelend, maar wel fijn dat je de laptop van je broer ook kan gebruiken. Nou, ik hoop dat het snel is opgelost !

 3. Pffft, wat een gedoe. Stom zeg! Ik snap het wel hoor, je hoeft je niet te verontschuldigen. Als ik op een andere computer werk vind ik het eigenlijk ook vervelend. Je hebt andere fotobewerkprogramma's, andere instellingen en sommige dingen zijn niet mogelijk op een andere computer. Echt heel vervelend. Ik hoop natuurlijk dat je snel weer met je artikelen komt! 😀

  xx

 4. stomme mensen zeg, lekker aardig zijn ze wel tegen je? :O Zoek het maar uit hier heb je je laptop terug. Nou ik blijf je lekker volgen en ik zal wel posts voorbij zien komen! Komt allemaal goeeeed :)
  liefs Emmy

 5. Aw, wat vervelend zeg! En wat lekker klantvriendelijk van die mensen zeg… probeer inderdaad anders een andere winkel waar je misschien wel goed geholpen wordt? En als je ooit een andere laptop koopt en het er voor over hebt, raad ik je zeker aan om een Apple macbook aan te schaffen, hihi. Die zijn zoo fijn en heb nog nergens last van gehad! :)
  Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *