Uncategorized

Spa.

Gister kreeg ik een brief in de brievenbus aan mij gericht, ik wist niet waarvan de brief was omdat ik gewoon niet kan wachten om post open te maken. Ik opende de brief en zag dat het van Palmolive was! Ik heb 2 spa-vouchers gekregen en een brief zat er natuurlijk bij. Ik ga denks  ik niet zelf, tja ik voel me er gewoon niet echt fijn bij daar naakt bij anderen te zitten. Dus laat ik mijn moeder heen gaan met een vriendin van haar. Ik wil Palmolive heel erg bedanken voor het pakket en voor deze kortingsbonnen!
Liefs, Romy
Allereerst dacht ik dat ik Ayurituel Joyous fijner zou vinden dan Ayurituel Energy, maar al gauw bleek dat anders te zijn. En helaas denkt de rest hier in hui er ook zo over. 

13 thoughts on “Spa.

  1. Wat ontzettend leuk! Ik weet niet hoe het zit daar in de welness, maar soms heb je bepaalde dagen dat je er met de bikini in mag. Iets fijner, maar je moet er net van houden, hihi! Wel erg leuk dat je dit kreeg! 😀

  2. Haha wat leuk dat je dat hebt gekregen. Hopelijk hebben je moeder en haar vriendin er veel plezier van. Hahahaa ik heb dat ook altijd – dat die ik het lekkerst vind; mijn moeder en mijn zus óók het lekkerst vinden!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *