Uncategorized

Splitsen.

DSC_0139
Ook ik wil mijn mening geven over gisteren, wat er in Haren is gebeurd. Ik houd het kort hoor, dat wel hihi. Ik had niet verwacht dat het zo erg zou worden maar dat het niet goed zou blijven was wel duidelijk. Ik had er heel graag heen gewild om foto’s te maken (aangezien het maar 24 minuten reizen is). Alleen na de het bericht van de rellen en mijn ouders die me niet lieten gaan, ben ik niet heen gegaan. Gelukkig maar want het is echt verschrikkelijk uit de hand gelopen. Ik vraag me echt af hoe de wereld er over 10 jaar uitziet. Het moet echt geen gewoonte worden om als jongere fietsen door de lucht te gooien, auto’s te vernielen, huizen te bekogelen, ambulancepersoneel te hinderen, lantarenpalen&verkeersborden naar anderen gooien en te vernielen en helaas kan ik nog even doorgaan. En dit allemaal door een bericht op facebook.
Maar dat ter zijde (uiteindelijk is het toch nog een redelijk stuk geworden haha), vandaag had ik weer een dag met meerdere afspraken. Helaas, niet alles kan ik tegelijk doen. Wel jammer dat ik mezelf niet kan splitsen zodat ik overal kan zijn. Vandaag waren er 4 dingen die ik wou doen; een hardloopwedstrijd, hockeywedstrijd, meeting & naar een personeelsfeest. Uiteindelijk heb ik gekozen voor hardlopen en hockeyen en ga ik niet naar het personeelsfeest omdat ik te moe ben en er geen zin meer in heb hihi. Om 10 uur hockeyen, om 2 uur inschrijven om te hardlopen en dan om 4 uur beginnen. Zondag huiswerk maken en uitrusten hihi. Duss mijn weekend is weer volgepland! 
Ligt het aan mij dat september een drukke maand is?

17 thoughts on “Splitsen.

  1. Maar goed dat je niet geweest bent!
    Heel veel succes met de hockey en hardloopwedstrijd! En ja, bij mij is september ook heel druk. Heb elk weekend wel iets waar ik heen moet en ook school is weer behoorlijk druk…

  2. Wat dichtbij! Ik woon er héél erg ver vanaf, maar ik was op een feest en daar was het woord haren ook nogal vaak ten woord gekomen, ik vind het echt belachelijk en erg. Ik kan echt niet tegen dit soort dingen, bah.

    Druk, ik herken het meid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *