Uncategorized

Spring feeling

 Een dagje spijbelen, mijn hele klas doet het, waarom zou ik het niet doen, één dagje maar.. Maar nee vandaag toch maar naar school, al was de drang om thuis te blijven vandaag erg groot. Een dagje missen kan wel, al doe ik het liever niet, alleen als ik me echt slecht voel. Of… als je een winactie wint om gratis schoenen te shoppen bij Invito met Susan, volgende week woensdag een dagje naar Tilburg, of misschien nog naar een andere stad om iemand te meeten, geen idee wie en waar, ik wil gewoon een dagje shoppen in o.a de Primark :)

Maar oja, vandaag wat random foto’s die me blij maken. Ik heb zo vaak dat ik enthousiast ben en ineens alles wat ik wou zeggen kwijt ben, herkenbaar? Het overkomt me dagelijks haha, zo ook nu, ik heb zoveel leuke dingen in de planning en ik wil het het liefst nu allemaal vertellen, maar jullie zien het gauw op mijn blog!

16 thoughts on “Spring feeling

  1. Spijbelen is inderdaad heel verleidelijk soms.. Vooral als ik net wakker word zou ik zo graag een dagje thuis willen blijven, maar ik doe het nooit. Ik doe het nooit omdat onze school er echt bovenop zit en mijn ouders doen eigenlijk ook moeilijk haha. Mooie foto's!

  2. Ahhh! je haar is hier echt zo tof! Misschien ga ik nu ook maar roze de volgende keer, het staat zo gaaf!
    Ik spijbelde ook wel eens. "Nee mam, ik voel me echt zo ziek!" ZO verleidelijk om nog lekker even te blijven liggen en een dagje vrij te nemen! Nu gelukkig op kamers dus niemand die me nog controleert haha. Dat en de meeste colleges staan ook filmpjes van online….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *