Uncategorized

Spring is nature’s way of saying, “Let’s party!”

 Nog even, het duurt niet lang meer, de lente is er bijna en het is al veel langer licht dan een tijdje geleden! Toch heb ik vaak nog steeds er last van dat ik mijn outfits niet op tijd kan fotograferen. Maar met het idee dat de lente nog niet zo lang meer duurt stelt me gerust! Vandaag één van mijn lievelingsoutfits op dit momen, mijn nieuwe velvet top, die ik nog steeds niet in een shoplog heb laten zien, oeps.. mijn fijne vest van de kringloop en dan nog niet te vergeten mijn All Stars en kanten rokje van de H&M. En wie ben ik als ik geen hoedje draag, dus die is ook niet te missen! Straks als het mooi weer is kan de muts niet meer op en zal ik veel vaker weer mijn hoedjes dragen, wel lastig met longboarden haha! Kortom, de ruis in mijn foto’s verdwijnt over een tijdje als ik weer op tijd foto’s kan maken :)

Mijn dinsdagen op school zijn het rotste van de hele week, normaal hebben de meesten een hekel aan maandagen maar dat is juist de fijnste dag in de week hih!

Fijne dinsdag!

 Shirtje & vest – kringloop | hoed – Takko fashion | rokje – H&M | ketting – Primark | schoenen – All Star

15 thoughts on “Spring is nature’s way of saying, “Let’s party!”

  1. Ik herken dat vest van mijn eerste bloggersmeeting, die high tea bij Sanne in mei afgelopen jaar, toen had je 'm ook aan haha! Mijn dinsdag is ook de zwaarste dag qua schooluren maar nu ben ik lekker thuis en ga ik pas morgenochtend de deur weer uit :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *