Uncategorized

Staring at the sky, music speaks when words can’t

Vandaag wordt eigenlijk een dagje waarop ik de hele dag dingen moet regelen en verslagen voor school kan gaan typen. Meer zit er voor vandaag niet in, de wekker staat weer vroeg, al had ik heel graag (zoals zovelen) uit willen slapen. Mijn hoofd ratelt maar door, zoveel ideeën maar het voelt alsof ik geheel vast zit, alsof de ideeën er nu niet mogen zijn en ik ze weg moet stoppen. Er is nu geen tijd voor uitzonderingen, blijf op je pad en wijk er niet vanaf. Hopelijk komt er gauw weer rust in alles, pas dan kan ik weer leven.

Morgen beoordeling, of nou portfoliopresentatie en dan zie ik de expositie, want ik help eens niet mee met inrichten ;’) Ben benieuwd, hopen dat alles is afgerond met een voldoende, maar dat kan volgens mij niet anders.

 Zonnebril, tuinbroek – Primark | tas – Dresslily.com | shirt – H&M | schoenen – NewLook

17 thoughts on “Staring at the sky, music speaks when words can’t

  1. Super leuke outfit, die tuinbroek is echt heel gaaf en staat je goed zeg! Vervelend dat je het zo druk hebt.. Maar die voldoende zit er zeker in, het zag er mooi uit op instagram hihi. Succes en veel plezier bij de expositie :) Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *