Uncategorized

Strand, verbrand & aqualand

Outfit2.1

Hoewel ik vandaag eigenlijk een update artikel online wou zetten is het toch maar een outfit geworden. Nu ik dit typ ben ik ontzettend verbrand en zit ik met mijn trui aan in huis omdat mijn rug zo’n pijn doet haha. Morgen gaan we naar Aqualand yeaaay en ik probeer die dag te filmen! Ik ben heel benieuwd of mij dat gaat lukken met mijn go pro, ik heb alleen geen juiste zwemkleding mee, ik ben bang voor eruitvliegende boobies :’)

De temperatuur valt reuze mee, het is geen 40 graden maar gewoon lekker onder de 35. Er komt zo snel mogelijk een update video/artikel!

Hoedje, rokje – H&M | ketting – gekregen | shirtje – Zeeman | vestje – Marktplaats | schoenen – Dr Martens | zonnebril – Primark

11 thoughts on “Strand, verbrand & aqualand

  1. Oohhh Aqualand! Daar ben ik nooit geweest, maar mocht je nog 'n keer zin hebben in 'n dagje waterpark: Western Water Park! Zeker doen 😀

    En ohh, nu ik er aan denk: In Magaluf heb je óók een Dinner Show. Die is écht ReteGaaf!
    The Pirates Adventure Show!
    Het is een soort Pirates of the Caribbean met all inclusive eten en drinken! De show is GE-WEL-DIG! Echt 'n aanrader, mocht je er tijd voor en zin in hebben! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *