Uncategorized

Streetstyle woodstock festival #2

DSC_0449
Jaa! Vandaag het beloofde 2de deel van het streetstyle Woodstock festival foto’s! Als ik in Groningen in de stad loop zie ik geen leuke mensen in hippiekleding en longboards, helaas was het maar zo, ik vind het veel vrolijker staan dan een zwarte broek met zwarte All-Stars en daarop bijvoorbeeld een wit blousje (op de broek na loop ik er zo vaak bij). De helft van mijn kledingkast is zwart, het kleed af, het is makkelijk te combineren en het staat ongeveer iedereen! En dat terwijl ik dit soort kleding veel leuker vindt dan de simpele kleding in mijn kast, daarom zijn dit soort artikels (vind ik zelf) fijn om te zien!

12 thoughts on “Streetstyle woodstock festival #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *