Fashion, Lifestyle

Mijn dagelijkse sieraden

lucardi-ketting-4

Tegenwoordig draag ik elke dag dezelfde sieraden, sowieso de laatste 2 jaar draag ik ongeveer altijd mijn horloge en ringen. Maar ik was al een langere tijd opzoek naar een subtiel gouden kettinkje en vond deze uiteindelijk bij Lucardi!

Ik had voor mijzelf een aantal doelen gesteld om te behalen en daarbij een lijstje met “beloningen” in de vorm van activiteiten of spullen. Het klinkt stom en een beetje luxe maar ik vond het nog erg lastig om “cadeautjes” voor mijzelf te bedenken aangezien ik eigenlijk alles heb wat ik zou willen en sowieso was ik bezig met ontspullen haha.

Maar een gouden kettinkje was dus nog wel iets wat ik graag wilde hebben omdat mijn nep gouden kettinkjes op het gegeven moment er niet meer zo mooi uit komen te zien. Na de afgelopen tijd vond ik dit kettinkje wel erg toepasselijk: een kettinkje met een levensboom. Ik ben superblij met deze nieuwe aanwinst en heb hem de afgelopen 2 weken al bijna dagelijks gedragen.

lucardi-ketting-2

Het is een subtiel kettinkje en kost €99,99 bij Lucardi. Het is een heel dun kettinkje wat echt als een cadeautje verpakt was. Superleuk om bijvoorbeeld cadeau te geven voor moederdag of te vragen als bijvoorbeeld afstudeer/slaag cadeautje.

lucardi-ketting-5 lucardi-ketting img_0126img_0356img_0359

Heb jij ook sieraden die je elke dag draagt?

7 thoughts on “Mijn dagelijkse sieraden

  1. Wat schattig, zo’n kettinkje met een mini levensboom 😉 Ik draag zelf niet iedere dag sieraden, maar wel vaak! Vandaag draag ik een kettinkje met sterretjes (van Brandy Melville, echt een leuk merk) samen met een kettinkje met een ananas. Allebei goudkleurig en subtiel :)

  2. Ik heb heel veel sieraden maar inderdaad ook een aantal die ik elke dag om heb. Ik slaap er ook mee dus ik hoef er eigenlijk nooit over te denken dat ik het weer om moet doen. Ik heb een ring van mijn oma met een diamant (gekregen na haar overlijden), een ring met kleine diamantjes en een heel dun ringetje met zirkonia’s die ik van Tim (boyfriend) & ouders heb gekregen toen ik mijn HBO-diploma had gehaald. Verder eigenlijk altijd verschillende oorbellen maar wel dezelfde ketting met een hartje eraan wat Tim ook aan z’n ketting heeft. En het horloge wat ik voor mijn 25e verjaardag van Tim heb gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *