Uncategorized

Take me far away from here

Untitled-63
Er overkomt me altijd wel iets tijdens het outfitfoto’s maken, dit keer viel mijn camera om op de stenen.. Gelukkig is mijn camera niet kapot, alleen een beetje beschadigd. Foto’s maken met een statief blijkt niet zo’n goed idee, bij mij staat er enorm veel wind en dan is de combinatie wind met een gammel statief geen goed idee. Helaas was het iets te donker voor de foto’s, een beetje bewerken en dit is er uitgekomen, een waas, ruis en vreemde kleuren, maar het ging om de outfit, die ook niet echt duidelijk is haha. Maar gelukkig kan ik bijna weer na school outfitfoto’s maken, en straks misschien ook wel tijdens schooltijd. :)
Fijne zaterdag! <3

 Vest – TakkoFashion | blouse – kringloop | ketting – sieradenkistje.nl | rokje – H&M | schoenen – sammydress.com

19 thoughts on “Take me far away from here

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *