Uncategorized

Tekenwinactie.. of toch niet?

IMG_9848

Nu ik mijn tekenaccount herpakt heb, wil ik af en toe een soort mini winactie doen, alsin dat alle mensen die reageren op een bericht, getekend worden. Ook vandaag, dus wie weet lees jij dit en wil jij graag een klein portretje van jezelf, laat dan hieronder je Instagram naam achter (en als je account privé staat, stuur me dan privé een berichtje met een foto), en alle mensen die vandaag reageren ga ik tekenen!*

Of je het een winactie kan noemen, hmm niet echt maar echt een andere benaming weet ik niet haha, sowieso vind ik dat ik jullie wel wat vaker mag belonen dat jullie weer elke dag mijn blog lezen! 
Meerdere malen reageren met een ander account reageren werkt niet.*

34 thoughts on “Tekenwinactie.. of toch niet?

 1. Hoi Romy! Ik heb hier deze ochtend omstreeks half acht al op gereageerd maar ik zie mijn reactie er niet tussen staan? Dus hierbij reageer ik maar opnieuw! Ik vind het echt prachtig dat je zo leuke gezichtjes en personen kan tekenen! Ik hoop dat je mij ook tekent! Mijn Instagram account is liesbetholivers .
  Alvast bedankt Romy!
  Liefs, Liesbeth

 2. Als iedereen dit zo leuk vindt (wat het ook is!), misschien is het leuk om eens vaker wat voor elkaar te doen. Ik zou ook best weleens een foto willen maken voor iemand voor zijn blog bijvoorbeeld. Hersenspinsels! :)

 3. Ooh echt super leuk.. Mijn eigen insta acount staat op prive. Ik heb wel een blog en een youtube account! Ik vind jou blog trouwens super leuk. Van mijn youtube account heb ik ook een openbare instagram @liezee_lunaa_youtube maar dit acount heb ik samen met mijn vriendin lieze die jou tekeningetjes helemaal geweldig vind.. Zou je ons samen willen tekenen? Dat zou ik echt super leuk vinden. Alvast heel erg bedankt!
  Liefs Luna

 4. Ha, ik ben fan! Ik kom hier wel vaker een kijkje nemen en zou het ook wel leuk vinden om zo'n fijn portretje van jouw hand te hebben! (Als je na die 18 vrouwen nog zin hebt in meer geteken natuurlijk :p )

 5. Wat een leuk idee! Moet je zeker doen! Mijn Instagram account: @infinity_blog_ Op dat account staan wel niet echt foto's van mezelf, maar misschien kan ik er wel eentje doorsturen? (Als je nog zin hebt om te tekenen natuurlijk!)

 6. heee eerlijk gezegd kijk ik vandaag voor het eerst op je blog.. maar ik volg wel je youtube en instagram accounts! Superleuk, en daarom wil ik vragen of je mij ook wil natekenen.. Je vaste volgers gaan natuurlijk voor! :) Mijn instagram is @xjoannewesterink. Liefs

 7. Hallo lijkt me super leuk om getekend te worden , wil ik echt al super lang.
  Spijtig dat ik te laat ben. Maar als ik toch nog getekend kan worden. Mijn instagram is charlottevankerckhoven. Maar ik sta prive maar ik had een privebericht in instadirect gestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *