Uncategorized

Terug van vakantie | photodiary

j

Vorige week geen photodiary nee. Ik was op vakantie, 11 dagen in Gran Canaria. Gisteren kwam ik weer terug! Natuurlijk komen hier nog artikels over! Kijk eerst maar mee met mijn weken op Instagram, want tja het zijn nogal wat foto’s!

 De youtube gathering beach Party | ik heb er spijt van dat ik deze tas niet heb genomen | al mijn make-up wegdoen naar mijn nichtjes | buurkatje | hyvesfoto’s terugkijken ;’) | herinneringen haha.

 Tas klaar voor vakantie | mijn papieren bandjes allemaal afgeknipt helaas | vakantiee | avondeten | limo | ontbijt | onderwaterfoto’s proberen te maken (helaas niet gelukt met compact camera | dessert.

 Zelfs het fruit viel me tegen, hotels zijn niets voor mij | heerlijk lezen bij het zwembad | ik fotografeer nou eenmaal te veel eten | voorstelling ‘s avonds | leuk badlaken gespot | ik probeer mijn haar blonder te maken met citroensap, zonder succes | 20 nieuwe armbandjes | markt!

 Fré en mijn broer die me verassen door ook te komen | aah 1000 abonnees gehaald, wauw! | zoo duur | ik word echt onwijs gelukkig van lieve reacties | de laatste twee foto’s in het zwembad geprobeerd met onderwaterhoesje.

Er komt nog wat over het hoesje op mijn blog | modeshow bij het zwembad, 3x | zulke leuke herinneringen aan dit park | de hele dag door ijs pfff | ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds at ik dit (laat ik maar een apart artikel maken over mijn vele foto’s van eten, tja) | water aerobics | 4 armbandjes zijn er nog over van alle die aan mijn ene arm zaten, wow!

16 thoughts on “Terug van vakantie | photodiary

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *