Uncategorized

The Instagram tag!

IMG_0131
Ook dit is mijn eerste tag op mijn blog, denk ik? Of 2de?, ik doe amper tags terwijl het best leuk is toch soms! Saske tagde mij en deze keer liet ik de tag niet aan me voorbij gaan, er is er eindelijk één  die past bij mij, de Instagram tag! Velen vulden hem al in voor mij, en ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! 
Wil je mij nou volgen op Instagram? Mijn persoonlijke account is: Muchables
Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Dat is een foto die ik maakte in Hutspot, een tof winkeltje/restaurantje, ik had de foto al eerder deze week gemaakt maar ik ben altijd wat later met plaatsen van mijn foto’s. 
Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT
Ik krijg de foto niet los van de filter eroverheen, ik had eindelijk een Ipod gekocht, en yes eindelijk Instagram! 
Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
Oh.. Dit is een lastige, ik plaats eigenlijk alleen selfies als ik roze of paars haar heb haha, of foto’s van mijn blog. Maar dit is ongeveer mijn meest recente foto, ik neem de vraag meer als mijn laatste selfie haha. Om 3600 foto’s terug te bekijken.. is best veel werk. 
Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?
De vakantie in Gran Canaria samen met mijn ouders, broer, zijn vriendin en een vriend! Het was gezellig en ik heb ondanks de stress van het zoeken van een kamer in Barcelona, toch genoten. 
Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?
Haha, uhmm mijn fruit ontbijtjes in Mallorca waren zo ontzettend lekker en ik krijg er nu spontaan weer trek van. 
Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?
Omg ik word zo blij van deze foto, een meisje in de bus had 2 kleine schildpadjes mee in de bus en ik mocht er zelfs 1 vasthouden! 
Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?
Niet eens van onze leasekat Tamme, maar van deze ontzettend schattige kittens! 
Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Eigenlijk gebruik ik nooit filters van Instagram zelf, wel gebruik ik voor elke foto de app VSCO cam, al is het alleen al om het contrast te verhogen van de foto.
Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?
Ik gebruik nooit meer hashtags maar eerst gebruikte ik volgens mij het vaakst #fashion. 
Hmm, nu moet ik mensen gaan taggen maar dat vind ik lastig omdat al veel hem gedaan hebben. Hierbij tag ik Myrthe, Linda & Esmeralda. Succes! 

14 thoughts on “The Instagram tag!

 1. Ik vind dit echt zo'n leuke tag! Ik heb hem ook gedaan op mijn blog. Erg leuk om te lezen hoe anderen hun feed ook creëren, hihi. Ik vind jouw feed echt heel mooi! Die schildpad is echt te cute!
  liefs

 2. Wat ontzettend leuk dat je The Instagram Tag hebt ingevuld die ik heb bedacht! Toen ik de tag op 13 december 2014 bedacht (http://culturalize.nl/2014/12/instagram-tag/), had ik niet verwacht dat het zo’n succes zou worden.

  Eén van de regels die ik bij de tag bedacht, was dat bloggers die de tag overnamen Culturalize.nl zouden linken (wel zo fair vind ik), ergens is dit helaas misgegaan. Ik zou je daarom willen vragen alsnog een link naar mijn blog toe te voegen in jouw artikel. Dan zet ik jouw blog weer bij de lijst op mijn blog (http://culturalize.nl/2014/12/leuke-bloggers-die-instagram-tag-invulden/).

  Natuurlijk is het ook erg fijn als je dit deelt met de bloggers die jij weer hebt getagd.

  Laat je van je horen? Dankjewel!

  Liefs Danielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *