Uncategorized

The “I’ve missed you so much” hug.

 Omaa <3

Eigenlijk ben ik echt een familiemens, ik ben de jongste wat betreft nichten en neven wat erg jammer is. Ik zie af en toe mijn familie op een verjaardag, maar dat is ook niet vaak. Zo zie ik sommigen 1x in de 4 jaar, waarna iedereen zo veranderd is dat je elkaar niet meer herkend. Laatst was er een feestje omdat mijn oom en tante 40 jaar getrouwd zijn, er waren een aantal van de familie. Ik weet nu eindelijk waarom ik geen ritme gevoel heb haha, verschrikkelijk hoe mijn familie danst. Ik heb het gefilmd maar ik denk niet dat het gewaardeerd wordt als dat op internet komt, vandaar dat ik dat maar niet plaats.

5 thoughts on “The “I’ve missed you so much” hug.

  1. Hele leuke foto's om te zien & het ziet er erg gezellig uit. Mooie sfeer foto's heb je dan ook gemaakt! Haha en te begrijpen dat het niet echt gewaardeerd wordt als je het op internet zet!;p Ik zou 't niet leuk vinden in elk geval. Maar dansen? Je kan 't wel gekkie! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *