Uncategorized

The more you care, the more you have to lose

Outfit-oma-5

 Ik hoop zo dat het volgende week mooi weer is, de hele week heb ik dan beoordelingsweek dus dan kan ik “normale” kleding aan, en dan nog hopen dat er iemand outfitfoto’s wil maken haha. Ik heb de laatste tijd best weinig outfits geplaatst, en dat terwijl ik juist zoveel nieuwe leuke dingen heb gekocht, maar ja ik zit niet echt te wachten op verf in mijn kleding. Vandaag nog een paar dingen afmaken en dan rond ik volgende week hopelijk alles af met voldoendes!

Oja, ik ben er ook weer over uit dat ik geen bandana’s meer koop met elastiek erin, ik heb een te groot hoofd voor die dingen, ze knellen mijn hoofd af.

 Vest – C&A | bandana – SIX | shirtje – kringloop | rokje – H&M | schoenen – Dr. Martens | tas – Sostrene Grene | ketting – sieradenkistje.nl

13 thoughts on “The more you care, the more you have to lose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *