Uncategorized

Tip!; wathandig

Ik houd er echt van om gezellig de Libelle of een ander tijdschrift te lezen tijdens het eten, maar nu is er nog iets wat ik kan lezen. Ik las het krantje al wel bij de Albert Heijn tijdens mijn pauze maar ik nam hem niet vaak mee naar huis. Tot mama de “wathandig” mee nam van de Albert Heijn, een gratis magazine van de Albert Heijn, net zoiets als de Allerhande alleen dan wat dunner en minder met eten (eigenlijk gewoon helemaal anders). 
Deze keer in de Wathandig zag ik allerlei leuke DIY’s staan, het leek me leuk om een paar van deze creatieve ideeën met jullie te delen, misschien hebben jullie er wat aan. Het is bijna Pasen en er staan leuke versiersels en ideeën in.
Kende jullie dit “tijdschriftje” al en vinden jullie het leuk om af en toe dit soort artikels te zien op mijn blog (vooral voor de mensen die bijvoorbeeld geen AH in de buurt hebben). 

10 thoughts on “Tip!; wathandig

  1. jeetje, wat handig! (ha ha ha..) Ik heb nog nooit van dat tijdschrift gehoord maar het lijkt me best wel interessant om inspiratie en ideeën op te doen, misschien haal ik 'm maar eens een keertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *