Travel, Youtube

Tips om goedkoop te reizen! #2

Thumbnail goedkoop reizen video

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten houd ik enorm veel van reizen, lekker impulsief bestelde ik daarom eerder deze week 2 vliegtickets naar Milaan voor mijn moeder en mij. Ik kon het niet laten om de goedkope vliegtickets aan mij voorbij te laten gaan, gelukkig was het ook net op een gunstige data want tja ik ga natuurlijk weer naar school dus heb ik zo mijn verplichtingen.

Het was dus ook alweer een hele tijd geleden dat ik een video had gemaakt waarin ik mijn tips om goedkoop te kunnen reizen deelde. Maar na 7 maanden is hier eindelijk deel 2!

Klik hier om de video op Youtube te bekijken.

Wat is jouw ultieme reistip?

1 thought on “Tips om goedkoop te reizen! #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *