Uncategorized

Toch heb ik geen huisdieren

Mijn camera gaat overal mee naar toe, zelfs toen ik ging hardlopen zat mijn camera in mijn moeder haar fietstas. Alles wat ik tegenkom wordt op de foto gezet! Ik krijg vaak de opmerking; wat heb je een schattige kat, helaas heb ik zelf geen huisdieren (tenzij je een vis en kippen mee telt). Dus al die schattige dieren op mijn blog zijn niet van mij zelf. Laatst kwam ik dit superschattige hondje tegen met mijn moeder, die moest natuurlijk op de foto! 

18 thoughts on “Toch heb ik geen huisdieren

  1. Ah wat een poepie haha. Mijn tante heeft ook twee van dit soort hondjes. Ik heb zelf een kat en cavia's maar mijn kat staat altijd heel chagrijnig op foto's, haha. Het is dus altijd een hele uitdaging om hem te fotograferen! Maar ik zou echt niet meer zonder huisdieren kunnen <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *