Uncategorized

Tuinland met oma en mama

Wat en wie ben ik zonder camera? Een goede vraag, ik kan niet zonder mijn camera. Ik wil alles vastleggen, alles delen, soms teveel. Ik overweeg om mijn camera mee te nemen naar hockey omdat ik elke week weer die mooie zonsondergang zie. 
Laats ging ik met mijn oma en moeder naar Tuinland, ik vind het altijd wel leuk om in dat soort winkels (net als IKEA) rond te snuffelen. De perfecte plaats om inspiratie op te doen, en dan is het natuurlijk handig om dat vast te leggen. Zo ging mijn camera mee, en mensen keken me hier vreemder aan dan in de IKEA?

Eigenlijk wou mijn oma niet in een rolstoel, en ergens wou ze ook niet op de foto, ze kon nog maar net lachen haha.

7 thoughts on “Tuinland met oma en mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *