Uncategorized

Uitslapen

12
Heel raar, op een of andere manier kan ik gewoon niet meer uitslapen. Toevallig heb ik gisteren tot 1 uur uitgeslapen maar vandaag was ik gewoon om 7 uur alweer wakker, echt niet fijn want ik houd ervan om lui te zijn en in bed te liggen. Vandaag ben ik naar de Praxis geweest samen met mijn moeder. Ze had plantjes nodig ofzo en dus ging ik even mee, ook ben ik nog naar de action en lidl geweest. Ik heb een paar dingen gekocht, onder andere een broodtrommel die ik er echt schattig uit vind zien. Misschien ga ik daar morgen nog even een shoplogje van maken. 
Vandaag kreeg ik ook weer een pakketje, ik dacht dat het de nailartpennen waren die ik besteld had maar dat was niet zo, ik heb nu voor de 6de keer een pakketje gekregen met hetzelfde! Nu had ik 3x Hello Kitty oordopjes, 6x een pauwenketting & 3x een pandaring! Maar steeds waren ze weer niet goed, echt stom want ik heb nu niets besteld en ik ben bang dat er dan ineens veel geld van mijn rekening is ofzo. Echt vreemd. Maar ik ga de pauwenketting als giveaway doen, wat ik eigenlijk ook al eerder wou doen maar ja toen kwam er iets tussen!
De laatste tijd ben ik verslaafd aan het maken van; vriendschapsbandjes, alhoewel ik noem ze niet zo, het is gewoon leuk om te maken! En ik had op mijn doelenlijstje nog staan; 10 armbandjes maken, en dat is gelukt!
En vandaag hebben jullie volgens mij ook eindelijk vakantie! Ik hoef nog maar 2 dagen te werken, vandaag en volgende week woensdag JEAH!

12 thoughts on “Uitslapen

  1. Haha, ik kan ook niet goed uitslapen. Maar wat een ongelooflijk leuke bandjes. Ik wou dat ik dat kon maken. Ze zien er echt leuk uit, leuke bezigheid lijkt me hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *