Uncategorized

Update vakantie plannen + foto overzicht!

PicMonkey Collage09

Wow, het voelt soms een beetje onwennig om een artikel te schrijven, de afgelopen tijd leef ik namelijk bijna niet meer online, alles ligt een beetje stil terwijl in real ik zo ontzettend druk ben. Misschien is het handig om weer even bij te praten! 3 weken geleden ging ik naar een camping in Overijssel om daar 2 weken te werken, dat ik het zo erg naar mijn zin zou hebben had ik niet verwacht, ik vond het ook helemaal niet leuk om weer naar huis te gaan. Eenmaal thuis was ik een nachtje thuis om vervolgens zaterdag weer naar een festival te gaan als vrijwilliger, daar sliep ik 1 nacht in een tent. Dinsdag vertrok ik voor 2 daagjes naar Nijmegen om ook nog de Nijmeegse vierdaagse en de zomerfeesten mee te pakken.

Nu is het donderdag en ben ik één dag thuis, morgen ga ik een dag winkelen met mijn oma, moeder en tante in Almere. Na mijn vorige 2 weken werken zou ik 2 weken thuis blijven om vervolgens nog 2 weken naar een andere camping te gaan, nu vroegen ze of ik ook aankomende zaterdag al wil beginnen met werken in Duitsland voor 3 weken. Hoewel mij dat superleuk leek, voelde het ook wel heel dubbel, volgende week had ik allerlei dingen gepland, onder andere een kappersbezoek om eindelijk mijn haar lila te verven en af te knippen. Dat heb ik nu allemaal afgezegd, maar het betekend ook dat ik dus niet vooruit kan werken met mijn blog en Youtube, terwijl ik die week ervoor had gepland. Nu is dat geen ramp na dit aparte schooljaar aangezien mijn blog al geen vast ritme meer heeft. Er zullen nog wel een aantal artikels komen maar pas echt volop bloggen ga ik over 3 weken weer doen!
Vandaag een klein foto overzichtje van de foto’s die ik afgelopen weken maakte en op Instagram plaatste. Er komen natuurlijk nog meer artikels met daarin de foto’s en video die ik ook maakte tijdens al deze leuke activiteiten.
Liefs!
Instagram: Muchables & Muchablenl

Bij de zomerfeesten op de Kaaij hadden we ons opgegeven om bloemen te gooien voor een bloemenregen, ontzettend leuk!

Een verrassingspicknick voor Fleura. Klik hier voor het artikel.

Ik had 2 hele leuke weken op de camping met Vicky!

Zomerfeesten in Nijmegen, de geweldige VW busjes overal!

Art Carnivale 2015 met Esmeralda.

Gezellig bij oma middag eten / diploma uitreiking van mijn broer!

Een geweldig initiatief zo’n buurt “bibliotheek” / Utrecht

Afscheidsetentje met de klas.

Zomerfeesten / Picknick Fleura

Op de camping als animator.

6 thoughts on “Update vakantie plannen + foto overzicht!

  1. Leuke blog! Ikzelf heb ook geen vast ritme om m'n blog te schrijven, voor de reden dat 'k dikwijls niet weet waar over te schrijven. Dan rijst de vraag bij velen, waarom ben je er dan aan begonnen? Tjah, ik schrijf wel graag, maar m'n leven is niet zo interessant als die van een ander. Gek, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *