Travel

Vakantie, Gran Canaria deel 3

untitled-7
Aaah het is zo moeilijk om foto’s uit te zoeken. Vooral als je er duizenden maakt. Dit is deel 3 al van mijn vakantiefoto’s, gewoon omdat ik sommigen erg mooi vind en ik alles wil delen haha. Zo had ik nog geen foto’s laten zien (volgens mij) van het hotel waar we verbleven, het hotel was fijn maar ik houd gewoon niet van hotels, mede om het eten maar ook dat je ver moet lopen voor iets wat je bijvoorbeeld vergeten bent.
Ik was foto’s en filmpjes kwijt geraakt, een deel had ik terug en zo ook een paar filmpjes, die heb ik nog verwerkt in een kort filmpje, dus deel 2 van het filmpje staat hieronder.

10 thoughts on “Vakantie, Gran Canaria deel 3

  1. Wauw, super mooie foto's Romy! En dat filmpje, nu ben ik weer helemaal aan vakantie toe, haha! Heel leuk gedaan.
    Ps. Doe je al mee aan mijn winactie? Je kan 2 hele toffe kettinkjes winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *