Uncategorized

Vakantie!

DSC_0109
Vandaag is voor mij de tijd van leren aangebroken, maar eigenlijk heb ik nog niets gedaan. Ik ga heerlijk deze vakantie luieren maar toch wel weer veel doen. Vandaag heb ik heerlijk lang geslapen, tot kwart over 1 en dat is al heel lang niet meer gelukt dus ik ben erg blij! Al ben ik nu nogsteeds best moe eigenlijk, straks ga ik douchen en alsnog de poging tot kamer opruimen vervolgen. 
Ook heb ik net weer een bericht gekregen van Spangas over figureren, ik zou samen met een vriendin gaan en dat we elkaar daar dan ontmoeten. Dus figureren & een meeting ineen! Alleen helaas hoor ik niets meer van haar. Helaas, dus nu probeer ik nog met iemand anders te kunnen. “duimen” 
Ik zou gauw weer eens een foto maken van mijn opgeruimde kamer, al maak ik wel pas een foto ervan als het echt mooi opgeruimd is dat ik er tevreden mee ben! Een tijdje geleden had ik een rokje gekocht, ook wel te zien in mijn andere post (shoplog), ik had het rokje veel te groot gekocht omdat hij er niet meer kleiner was. En dus ben ik aan de slag gegaan achter de naaimachine! Helemaal trots op het resultaat omdat het me gelukt is, al is hij nog steeds wel een beetje te groot.
Ooit gedaan? Kleding te groot gekocht omdat je het perse wou en dan vervolgens proberen kleiner te maken?
Liefs, Romy

15 thoughts on “Vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *