Uncategorized

Verjaardag mama // 50!

Verjaardag-mama18

Wow, de vakantie is nog maar net begonnen en ik weer nu al niet meer welke dag het is. Gisteren kwam mijn photodiary van deze week online, omdat ik er toch echt van overtuigd was dat het gisteren zondag was, waar gaat het mis?

Maar vandaag een artikel die ik al veel langer wou plaatsen maar waar ik maar geen tijd voor had om de foto’s van uit te zoeken. Op 8 juni was mama jarig en werd ook zij eindelijk 50 jaar, een groot feest! Er kwamen meer dan 70 mensen, we hadden als idee om iedereen op de foto te zetten met een snor, een bril of een baard die ze uit mochten zoeken. Sowieso is het leuk om al terug te zien wie er allemaal geweest waren, maar hoe verzin je nou weer iets redelijk origineels om iedereen mee op de foto te zetten? Toevallig toen ik erover aan het brainstormen was zag ik een foto van de DYTG met Sanne & Lisa voorbij komen en dat bracht tot dit resultaat haha.

Het was een geslaagde dag, ik heb die dag toch nog best weinig foto’s gemaakt en vooral heel weinig gefilmd. Maargoed natuurlijk moet ik hier nog een artikel over maken hih!

(ik heb trouwens geen idee hoe de mensen die op de foto staan hier over denken, dat ze nu op mijn blog staan, maar ik denk dat nog geen 1/4de deel maar weet van mijn blog haha).

9 thoughts on “Verjaardag mama // 50!

  1. Gefeliciteerd met je moeder! Hele leuke foto's, ziet er allemaal gezellig (en lekker) uit! Ik heb ook altijd last van de dagen door elkaar halen in de vakanties hihi. Liefs

  2. Zag er uit als een gezellige verjaardag! Superleuk idee ook met die bordjes! Heel creatief. Ik ben alweer veels te lang niet op je blog geweest *shame* ik ga deze week maar eens lekker rondkijken op je blog, haha! <3 Ik zie je op de meeting! 😀
    liefs

  3. Hahaha ik moet zo lachen als ik al die mensen zie op de foto. Je hebt ze gewoon gedwongen om op de foto te staan! Zo te zien was het een heel leuk feest en je lijkt op je mam :) X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *