Uncategorized

Verlate outfit | paris2day

Als je eindelijk moed hebt verzameld om je laptop te legen en je ineens outfitfoto’s tegenkomt… Zoals wel vaker gebeurd kwam ik er ineens achter dat ik deze outfit nog niet geplaatst had en omdat het nog wel even duurt voordat ik weer outfitfoto’s kan maken, kan ik hem net zo goed nu online zetten. Ik ben echt verliefd op alle dingen die ik aanheb, mijn rokje, sokken, schoenen, hoedje, jurkje, vest, alles! Een outfit die ik zeker vaak draag. 

 Hoed – TakkoFashion | vest – NewLook | jurkje – H&M | rokje – H&M | sokken – H&M | schoenen – Sammydress.com

De foto’s zijn erg donker helaas, dat was waarschijnlijk ook de reden waarom ik ze niet meteen geplaatst heb. De foto’s zijn gemaakt door Floor van FloorFlawless.com

19 thoughts on “Verlate outfit | paris2day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *