Uncategorized

Vertel het me.

DSC_0193

Eigenlijk vraag ik het me al zo ontzettend lang af, nee dat is niet waar. Niet heel lang maar wel al een tijdje. Waarom breien mensen kleding voor bomen? Ik zie het steeds vaker, misschien is het alleen in het noorden? Dat weet ik niet, maar tja ik zou het graag willen weten zodat ik het “begrijp”. Vertel het me! De bomen krijgen het volgens mij niet koud hoor.

Vandaag ga ik veel doen, ik ga met mijn moeder om half 10 beginnen met hardlopen, vervolgens ga ik naar de IKEA, dan gaan we naar de bloedbank, daarna naar de MAKRO en vervolgens naar vakantievrienden. Mijn dagje voor vandaag. Benieuwd of ik alles ga doen hihi, ik laat het jullie weten als ik leuke spullen heb gekocht!

Liefs, Romy

11 thoughts on “Vertel het me.

  1. Haha, dat ziet er echt hilarisch uit! Ik moet zeggen dat ik niet echt antwoord heb op je vraag, ook omdat ik het nog nooit eerder gezien heb. Heel misschien zodat mensen er niet meer op gaan graffitiën (?) omdat het nu zonde is van die leuke breisels? ;p Ik zou het niet weten haha.

  2. Haha, dat is bij ons zo op het busstation. Op zich snap ik het ook niet echt, maar volgens mij is dat wildbreien. Dat mensen de wereld willen opvrolijken, zodat als je de stad in gaat er vrolijk van word.

  3. Whahaha, ik heb dat al een aantal keren gezien, is inderdaad wildbreien. Ik vind het juist wel leuk; zo wordt de wereld opgevrolijkt! (okee dat klinkt wel heel suf)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *