Uncategorized

Video / Shoplog Primark + meer!

Shoplog

Shoplog

Zoals  velen wel weten is er sinds kort ook een Primark te vinden in Groningen! Hoewel ik tegenwoordig vrij weinig kleding meer nieuw koop in winkels, kon ik het toch niet laten om een kijkje te nemen samen met mijn moeder. En ik had nog een excuus; ik had dringend nieuwe panty’s nodig en die scoor ik toch het beste bij de Primark.

En dus deden mijn moeder en ik het onszelf aan om net als vele anderen te gaan shoppen in de Primark! We waren er al redelijk snel weer uit maar kochten toch een aantal items, ik kocht onder andere 2 bikini’s, sokken en een shirtje. Ook kocht ik nog een aantal andere items die ik laat zien in de video, maar een shoplog a la Romy is geen shoplog als ik niet iets vergeten zou zijn. Op de bovenstaande foto is mijn nieuwe krukje van de Action en een tweedehands Perzisch tapijt te zien.

In de onderstaande video laat ik “alle” items zien die ik afgelopen tijd heb gekocht, al benieuwd? Veel kijkplezier!

Shoplog 2

Wat is jouw laatste aankoop? :)

10 thoughts on “Video / Shoplog Primark + meer!

 1. Je bikini’s vind ik erg tof. Ik denk dat ik er ook uit ben en voor bikini voor forever21 gaat. Zelf zit ik nog te twijfelen of ik voor tekentablet ga of een laptop met touchscreen.

  Liefs,

 2. Wat leuk dat je een youtubekanaal hebt, grappig om je zo te zien bewegen (dat klinkt raar)! Ik vind je okergele truitje heel tof. Ik was twee dagen geleden ook bij de Primark en ik heb er letterlijk mee in mijn handen gestaan – uiteindelijk niet gekocht, maar nu achteraf spijt.

 3. ” een dag zonder sokken is een dag niet geleefd” HAHA I agree!
  en ik vind bikini’s kopen ook altijd erg vervelend haha.
  en ik ben inderdaad benieuwd naar hoe de verf is van tiger,
  ik heb zelf wel markers, die vind ik erg fijn.

  liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *