Uncategorized

Vip shoppen bij Invito & Tilburg met mama en Susan

Invito6

 Een tijdje geleden deed ik mee met de winactie van Susan, je kon een avond VIP-shoppen met haar winnen bij de Invito in Tilburg, hoewel ik in Groningen woonde deed ik alsnog mee met haar winactie, ik hoopte zo dat ik zou winnen en ik kocht alvast een treinkaartje. Ik zat maar te hopen op een mailtje met dat ik gewonnen had, en plots.. op het moment dat ik het niet verwacht had, kreeg ik een mailtje met dat ik gewonnen had! Ik was echt superblij natuurlijk, want tijdens die VIP avond mocht je één paar gratis schoenen uitzoeken. Van te voren had ik natuurlijk al op hun webshop gekeken voor een leuk paar schoenen, en die vond ik (volgende week op mijn blog welk paar ik heb gescoord!)

26 maart begon ik mijn reis om 9 uur met de trein vanuit mijn dorp naar Groningen, we gingen eerst richting Eindhoven om daar naar de Primark te gaan. In Eindhoven hebben we 2 uur gewinkeld in de Primark en daarna gegeten bij een restaurantje, daar hebben we een doodordinaire frikadel en kroket gegeten (want ja ik ben een moeilijke eter en lust niets, zelfs daar houd ik eigenlijk niet van). We vervolgden onze reis naar Tilburg om daar Susan te ontmoeten, we gingen pizza eten in de pizzeria en uiteindelijk shoppen bij o.a V&D & Invito. In totaal duurde onze reis ongeveer 8 uur, helaas hadden we een overstap gemist en moesten we tussendoor een uur wachten op een station, beetje jammer. Maar het was het allemaal waard!

Bij de Invito lag een rode loper uit en er waren hapjes, zo leuk! Natuurlijk heb ik veel foto’s gemaakt want de Invito heeft eigenlijk altijd wel hele leuke schoenen/tassen, maar helaas nogal boven mijn budget meestal.

Vandaag een overzicht in foto’s van die dag, en uiteindelijk volgende week laat ik mijn nieuwe schoenen zien en een outfit ermee!

12 thoughts on “Vip shoppen bij Invito & Tilburg met mama en Susan

  1. Ahh wat een leuke foto's! Dat kleine frituurmandje met krokketen is echt onwijs schattig haha hij viel me meteen op. Maar Tilburg is wel een stuk vandaan Groningen haha maar het klonk als een leuke dag, en pizzaaaa omg I love :)

  2. Wat ziet je layout er goed uit! Wauw, gaaf! :') Wat een leuke tassen, en die schoenen (hoe noem je dat.. hakken?) met die bloemenprint er op: liefde! Ik ben benieuwd welk paar je gescoord hebt! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *