Travel

Vlog 1 // Laatste dag Mallorca

Schermafbeelding-2014-10-01-om-15.18.14

Op dit moment stress ik hem over mijn 2de dagelijkse vlog, en gisteren ook al. Misschien toch niet helemaal iets voor mij want ik kan nooit rekenen op mijn wifi. Gisteren ging ik vroeger naar bed want ik was al vanaf 3 uur ‘s nachts wakker. Die dag heb ik de hele dag gefilmd en ik zou het filmpje nu al online hebben moeten staan, maar dat is duidelijk niet gelukt. Ik ga daar nu hard mee aan de slag, en met het leeghalen van mijn macbook onder het genot van een kop thee. En sorry dat mijn artikel van vandaag later online staat, gisteren was het allemaal erg hectisch.

Vandaag mijn één a laatste dag in Mallorca, een volledige dag dat waarop we eigenlijk helemaal niet zoveel gedaan hebben, de koelkast leeg gegeten en alles schoongemaakt! Nu ik dit typ ben ik al thuis, het publiceren van de vlog duurde 750 minuten, en op 5/10 minuten na redde ik het net niet om hem op tijd in te plannen in Mallorca, maar gelukkig thuis is het wel gelukt!

4 thoughts on “Vlog 1 // Laatste dag Mallorca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *