Uncategorized

Vlog #48/2015 // Toekomstige tuinvrouw?

Schermafbeelding-2015-02-17-om-21.30.19

Telkens krijg ik naar mijn idee geweldige ideeën maar helaas heb ik nog geen nieuwe stage gevonden, en sommige dingen beperken mij helaas zoals het hebben van weinig connecties. Maar nee dat laat ik me niet tegenhouden want uiteindelijk ga ik het doel van dit jaar behalen!

Gisteren vroeg ik een paspoort aan en probeerde ik aan mijn schoolwerk te werken. Oh en niet te vergeten ‘s avonds nog eventjes boodschappen doen met mijn moeder.

3 thoughts on “Vlog #48/2015 // Toekomstige tuinvrouw?

  1. Hey! Weet je hoe je dat makkelijker kan doen met een winnaar kiezen? Kijken hoeveel reacties er zijn op het artikel, dat getal in een 'random number generator' invoeren en dan hoef je alleen maar te tellen in je reacties tot je bij dat nummer bent :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *