Uncategorized

Vlog #51/2015 // Eerste paspoort & bios!

Schermafbeelding-2015-02-21-om-15.16.13

Concentratie, ja daar ontbreekt het nogal aan. Ik voel me een slechte blogger op dit moment. Deze week was een beetje chaotisch of nou ja zo was het in mijn hoofd. Zo was ik bezig met het schrijven van dit artikel waarna ik dacht; oh laat ik eens na een week mijn mail weer checken.. En ja je raad het al dan ben je weer een paar uur verder en ben je dit helemaal vergeten.

Maargoed, gisteren ging ik zoals elke week weer een rondje hardlopen.. Daarna kon ik mijn paspoort ophalen bij het gemeentehuis (mijn eerste paspoort, OMG)… Ik heb nog geen reis in de planning, maar wie weet komt dat ooit. Verder nog even langs oma om haar nieuwe telefoonhoesje te brengen en uiteindelijk naar de film met mama, na serieus een jaar of 8.. wow..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *