Uncategorized

Vlog #87/2015 // Wasbeer & bevers spotten / Canada!

Schermafbeelding-2015-03-29-om-20.01.57

Ik denk dat dit wel de tofste vlog is die ik tot nu toe heb gemaakt, oke geen idee eigenlijk, maar oh wat was zaterdag een mooie dag! Allereerst ging ik naar Kathalina op de fiets, oh wat bleek ze ver weg te wonen, maar gelukkig woonde ze wel redelijk dichtbij Downtown & Stanley Park! Ik besloot om naar Stanley park te gaan, ik hoorde er geweldige dingen over en was heel benieuwd. Ook wou ik heel graag een wasbeer spotten, en omg ja het lukte, ik spotte een wasbeer!

Zoals ik al zei het was er geweldig en oooh wat mooi! Ik heb meer foto’s gemaakt dan gefilmd en die komen morgen online! Ik kan niet wachten om de foto’s allemaal uit te zoeken, ik ga zeker vaker naar Stanley park.

6 thoughts on “Vlog #87/2015 // Wasbeer & bevers spotten / Canada!

 1. Je maakt me zo jaloers met de gave beelden van Vancouver Island. Als straks alle kersenbomen en bloemen in bloei staan, ziet het er mogelijk nog mooier uit. Het is echt onvoorstelbaar dat de stad en natuur zo dicht bij elkaar liggen.

  Wat heb je al een afstanden afgelegd op de fiets! Deze site heb ik ook veel gebruikt om fietsroutes te plannen, waarbij je niet iedere keer hoeft te klimmen: http://topophilo.com/cycle-vancouver/ Helaas werkt het niet meer als google maps, maar je kan op de losse kaartjes wel zien waar het heel stijl is en je dus beter een stukje om kan fietsen. Goed dat je al ontdekt hebt, dat je ook de bus kan pakken met je fiets, dat scheelt een hoop gedoe.

  Toch is het wel handig om flink te trainen met het fietsen als je straks een keer Grouse grind op wilt gaan. Al kun je ook cheaten door met de kabelbaan om hoog te gaan. Daar heb je ook een schitterend uitzicht! Veel plezier nog!

 2. Jeetje Romy, wat bizar dat jij zo ver weg zit!
  En wat een prachtig land lijkt het me! Ik ben blij om je zo zien te genieten, je bent een topper!
  Nogmaals; geniet er van, van iedere minuut van de dag dat jij daar bent en je gelukkig voelt want dat verdien je<3

 3. Wauw, gaaf dat je in Canada bent! Zover weg en nog steeds blijven vloggen, super! Ik ben benieuwd wat je nog meer gaat meemaken daar :) Ooit op een dag hoop ik er ook rond te lopen!

 4. Wat een superleuke vlog om te zien! Wauw, zoveel kilometers al afgelegd met de fiets, echt knap. Doe het je niet na, haha. Fijn dat je het zo leuk hebt gehad met Kathalina! Ze lijkt me heel aardig. Ik hoop dat je er nog veel plezier zult beleven maar als ik jou zo hoor moet dat vast goed komen!
  liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *