Uncategorized

Vlog #88/2015 // Eerste keer SUSHI & KABAB?

Schermafbeelding-2015-03-30-om-22.28.43
Hoewel zondag de winkel gesloten is, was er een kinderfeestje en hielp ik natuurlijk mee! ‘s ochtends gingen we naar een restaurant waar we ontbeten, ik nam pannenkoeken en ooh wat waren ze heerlijk! Daarna was ik dus weer in de studio te vinden om mee te helpen, het is nogal moeilijk om echt te filmen wat ik doe omdat ik bij alles 2 handen nodig heb haha. Nadat we gewerkt hadden hebben John en zijn zoons mij mee genomen naar noord Vancouver, ik dacht dat ze mij daar het 1 en ander zouden laten zien, maar het enige wat we zouden doen was blijkbaar Kebab halen whaha. 
In de middag at ik al voor het eerst Sushi, mijn Sushi ontgroening, echt lekker vond ik het niet helaas. Kebab was een groter succes, ik vond het lekker en het was zoveel dat het voor de volgende dag gelijk nog een maaltijd was, yes! 

1 thought on “Vlog #88/2015 // Eerste keer SUSHI & KABAB?

  1. Wat een leuke vlog! Zo te horen heb je het goed naar je zin daar en heb je het wel getroffen met je stage in Canada. Lijkt me leuk om zoveel te mogen doen! En heerlijk zeg, pannenkoeken, nu heb ik daar ook wel zin in, haha!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *