Uncategorized

Vlog #89&90/2015 // Laat de wasberen maar komen!

Schermafbeelding-2015-04-01-om-22.21.12

Jaja ik ben aan het wachten hoor, op de wasberen. Het enige wat ik deed was mijn fiets aan een paal maken, omdat ik geen sleutel had van de garage. Echt heel random kwam er een buurvrouw van 2 verderop aan lopen die begon over ratten en wasberen en compost, het was een beetje vaag, maar nu ben ik aan het hopen dat er ook zomaar random een wasbeer komt, ik ben echt geobsedeerd met wasberen ineens of nou ja eigenlijk sinds de wasbeersokken uit Barcelona.

Tot nu toe heb ik alleen zaterdag en donderdag vrij gehad, het breekt me namelijk helemaal op. Er zit namelijk geen rem op John, hij blijft maar doorgaan met werken zelfs als hij thuis is, hij heeft altijd energie, ik begrijp er niets van haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *