Travel

Vlog #91/2015 // Bouwmarkt & energie!?

Schermafbeelding-2015-04-03-om-22.50.09

Terwijl ik fiets zeg ik tegen mezelf hoe gaaf het is dat ik nu in Canada op de fiets zit, ik ben hier nu al 1,5 week en weet al een heleboel straatnamen en zo goed als waar ik heen moet, ik verbaas me erover. Net als met mijn andere stages, ik dacht dat ik noooit de weg zou kunnen kennen, maar het gaat zo snel!

Ik heb er nu alweer een paar dagen werken opzitten, donderdag een dagje vrij en morgen ook weer. Het enige waar ik nog veel moeite mee heb is het tijdsverschil, niet alleen het contact met familie maar ook het plaatsen van foto’s op Instagram, video’s uploaden op Youtube en het schrijven van artikels.

Vandaag de vlog dagen dinsdag & woensdag.

2 thoughts on “Vlog #91/2015 // Bouwmarkt & energie!?

  1. Zo gaaf dat je in Canada bent! Wat voor stage doe je precies dan? Ik ga vanaf september grafische vormgeving studeren aan Minerva in Groningen, en jij zit toch ook op een kunstschool? Zou mij ook gaaf lijken om een stage te kunnen lopen in het buitenland.
    Liefs xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *