Uncategorized

Vlog #93&94/2015 // Garage SALE?!

Schermafbeelding-2015-04-05-om-22.47.24

Het is niet voor te stellen dat ik hier alweer 2 weken ben! Er zijn net 2 prachtige dagen geweest, onvoorstelbaar dat het een paar dagen geleden nog keihard regende. Ik vind de regelmaat hier super fijn, ik sta elke dag om half 8 op en kom om 8 uur ongeveer weer thuis van werk, ik maak lange dagen maar heb het enorm naar mijn zin!

Ook ging ik zaterdag naar een garage sale, voor het eerst in mijn leven haha!

3 thoughts on “Vlog #93&94/2015 // Garage SALE?!

  1. ''Ik heb het niet nodig, maar het kost maar 50 Dollar cent.'' Echt dat heb ik ook zo vaak. Dat je iets helemaal niet nodig hebt, maar omdat het goedkoop is kan je het toch niet laten liggen, haha.

    Liefs, Susan

  2. Wat tof dat je in Canada zit! Die garage sales lijken me heel erg leuk! Als je een rommelmarkt/thriftshop vind, zet je die dan ook op de film? Lijkt me leuk om te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *