Uncategorized

Vlog #95/2015 // ADELAAR, 10X parken & stranden!

Schermafbeelding-2015-04-05-om-22.38.29
Toen ik hoorde dat hier wel eens adelaars vlogen, dacht ik; omg die wil ik sowieso zien. Maar toen ik een wasbeer spotte, was het voor mij allemaal al wel compleet. Op wonderbaarlijke wijze spotte ik 5 minuten van mijn huis een adelaar in de lucht, zo vet! Heel snel geprobeerd een foto te maken en de foto is nog soort van gelukt ook. Verder ging ik naar zo’n 10 parken en een aantal stranden, de foto’s komen natuurlijk nog! 

3 thoughts on “Vlog #95/2015 // ADELAAR, 10X parken & stranden!

  1. Ik wil ook weer naar Vancouver! Dat steile stuk heb ik ook vaak vervloekt, maar naar beneden ga je super snel. Ik zat op de campus vlakbij Wreck beach. Als je 200 meter verder was gefietst was je bij een andere trap uitgekomen (even hoog hoor), maar dan kom je op het zandstrand, wat groter is dan het kiezelstrand. Daar heb je echt de allermooiste zonsondergang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *