Uncategorized

Vlog #96/2015 // Hoefijzer gooien & skytrain!

Schermafbeelding-2015-04-08-om-21.16.40

Maandag had ik afgesproken om met Cathalina eropuit te gaan, we zouden naar The Crystal Mall gaan. Helaas hoorde ik begin middag dat Cathalina ziek was, en besloot ik om na een lang Skype gesprek met mijn ouders, er alsnog op uit te gaan! Met behulp van Google Maps fietste ik naar Central Park, een prachtig park! Daarna naar Crystal Mall en uiteindelijk naar het Deer Lake Park, maar nu ik zo dichtbij Burnaby Regional Park was, kon ik het niet laten om daar ook nog langs te gaan. Uiteindelijk al met al, weer een lange maar toffe dag, binnenkort een uitgebreider verslag en foto’s online!

1 thought on “Vlog #96/2015 // Hoefijzer gooien & skytrain!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *