Uncategorized

Vlog // ik liep een modeshow

Modeshow4
Een tijdje geleden liet ik mijn outfit die ik droeg voor de modeshow al zien in een artikel, nu de foto’s van de kleding tijdens de show! En natuurlijk heb ik gefilmd, al waren helaas mijn sd-kaartjes vol en mijn batterij leeg, ik heb zoveel mogelijk geprobeerd vast te leggen.
Een heel jaar is Sjoukje met deze kleding bezig geweest, erg leuk om het dan voor haar te showen op een catwalk. Alhoewel op zo’n podium lopen heel apart is, wanneer ik het terug kijk zie ik dat ik heel anders loop dan in gedachten haha. 
Ook wel grappig om te weten is hoe ik Sjoukje heb leren kennen.. Volgens mij begon het zo; ik was weer eens aan het zeuren over dat niemand mee naar de kringloop wou in Groningen, zij reageerde daarop dat ze wel eens mee wou, zo raakten we aan de praat en ze vertelde me dat ze bij de Londen in Groningen werkte&stage liep. Zodoende dacht ik eens langs te gaan bij de Londen, want het is toch altijd wel leuk om elkaar dan eens in het echt te zien hih. Het was haar laatste stagedag, heel toevallig dat ik net op dat moment langs kwam. Een paar weken later vroeg ze via twitter of ik voor haar model wou zijn, en tja dat was ik dus, hartstikke leuk! 
Marije

 Lisa

6 thoughts on “Vlog // ik liep een modeshow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *