Uncategorized

Vloggen op school?

Ik zou heel graag dagelijks willen vloggen, dat lijkt me echt heel tof! Alleen dat zou ik nooit kunnen omdat dat te veel tijd kost. Wel ga ik vaker random filmpjes opnemen, gewoon als ik op school ben bijvoorbeeld. School klinkt heel saai, maar mijn school is dat juist absoluut niet. 
Zo had ik woensdag een drukke dag op school, oke nee… Maar we gingen naar een expositie en omdat we daar te snel weer van terug waren hadden we tijd voor ons zelf waarin we bijvoorbeeld haren gaan verven enz. Zie hieronder enkele foto’s van de expositie (die ik zelf overigens niet zo interessant vond) en mijn filmpje van die dag!
Laat me weten of je dit soort filmpjes vaker wilt zien? 

10 thoughts on “Vloggen op school?

  1. Echt een geweldig filmpje ♡ Lijkt me echt heel erg tof om dit vaker te zien, zo krijg je echt een goede indruk van je school. Je opleiding lijkt me echt tof, heel stuk beter dan die bij ons op school (grafisch lyceum utrecht).
    liefs

  2. Haha, wat een te gekke klas heb je! Gewoon lekker je haren verven ondertussen, schoenen bespuiten, op een eenwieler fietsen. Lekker gek! En gaaf. Ik vond je filmpje in elk geval erg leuk om te zien! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *