Lifestyle, Personal, Youtube

Vlogmas 2016 / ik vlog dagelijks!

Vlogmas thumbnail

Vlgomas 4 thumbnail

December is in volle gang en in deze prachtige maand zijn er heel wat youtubers die aan Vlogmas doen! Ik kon het niet laten om dit jaar ook voor het eerst mee te doen! Ondertussen is alweer de eerste week vlogmas voorbij en staan de eerste 5 vlogs online. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het wel lastig vind om elke dag iets leuks te filmen, omdat ik ook wel dagen heb dat ik natuurlijk amper iets interessants doe zoals de hele dag huiswerk maken. Maar ik vind dat wel een toffe uitdaging elke dag!

Deze eerste dagen van december deed ik al heel wat leuke dingen, zoals het beschilderen van schoenen, het bezoeken van het HEMA event en het bezoeken van sinterklaas. In plaats van elke dag een extra artikel online te zetten, leek het mij handiger om af en toe alle vlogs in één artikel te zetten als een soort overzichtje!

Dag 1:

Dag 2:

Dag 3:

Dag 4:

Dag 5:

Wat vind jij leuk om in een vlog te zien?

8 thoughts on “Vlogmas 2016 / ik vlog dagelijks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *